Tid: Fredag 19:00 og 21:30

Sted: Aulaen på NHH   

 

Fredag kveld 14. oktober er det klart for det absolutt største høydepunktet under Studentlekene Bergen Challenge, nemlig det episke showet “Bli Best”. Dette blir en forrykende forestilling, og en gruppe eminente studenter vil for anledningen presentere en salutt av dagsaktuelle numre. Det vil være sanger, dansing og sketsjer med lysshow, band, blåserekke og skuespillere.

Gjennom oppveksten har de fleste av oss tilpasset ambisjonsnivået noe når det kommer til å prestere i idrettssammenheng. For hvordan gikk det egentlig med barndomsdrømmen om å bli den neste Michael Jordan, Serena Williams eller Bjørn Dæhlie? Er det andre ting vi har blitt gode til i stedet, eller har vi bare slått oss til ro med å være dårligere? Dette er tema vi vil ta opp, og når vi blander det sammen med et strålende publikum, kanskje noe i baren for de som tenker å være best på fest, ja da må rett og slett dette også bli best.

Én ting skal sies, og det er at studenter er veldig gode til å prokrastinere. Men dette må du ikke dvele med, for er det én ting man må få gjort så er det å sikre seg en billett til BC-showet. Og så må vi for all del ikke glemme at det viktigste er å delta.

Etter showet blir det påfølgende fest i Kjelleren! Her blir det anledning til å feire seg selv og hverandre, både for gode, middelmådige og dårlige prestasjoner fra alle slags arenaer.

Vi gleder oss til å se dere i aulaen vår!