Hvordan betaler man under Bergen Challenge 2016?

Vi oppfordrer sterkt til å betale med kort eller VIPPS under SL BC, da vi ikke har tilgang til vekslepenger!

Vi tar imot kort fra:
- MasterCard
- Visa
- Maestro
- V pay
- Electron
- JCB
- Diners Club

Hva er Studentlekene Bergen Challenge?

Studentlekene Bergen Challenge blir denne høstens store idrettsarrangement, hvor studenter fra hele landet kommer til byen mellom de syv fjell for å konkurrere mot hverandre i mange spennende idretter.

Når er det?

Studentlekene Bergen Challenge 2016 arrangeres 12.-16. oktober 2016.

Hvor og når melder man seg på Studentlekene Bergen Challenge 2016?

Klikk her for å gå til påmeldingssiden. Fristen for å melde på lag er 25. september. Deretter har enkeltspillere frem til 30. september til å registrere seg hos allerede påmeldte lag.

Hvor mye koster det å være med?

Deltakeravgiften er på kr. 595,-. Deltakeravgiften inkluderer deltakelse i valgt idrett, forsikring og inngang til bankett med påfølgende middag.

Hvordan fungerer påmeldingen av lag?

Én representant melder på laget gjennom «meld på lag». Representanten betaler i denne prosessen deltakeravgift for seg selv, og lagnavnet blir registrert i systemet. Når laget er meldt opp kan enkeltspillere melde seg på gjennom «meld på deltager». Etter du har fylt inn valgt idrett finner du laget ditt ved å bla nedover på pollen som dukker opp under. Det er obligatorisk å laste opp portrettbilde, som vil bli brukt til ditt personlige akkrediteringsbevis.

Hvor overnatter man under SL BC16?

Under Studentlekene Bergen Challenge 2016 kan vi tilby overnatting fra onsdag 12. oktober. Det vil være mulig å overnatte på skoler med frokost inkludert til 325,- for hele oppholdet. Dette kan registreres ved påmelding. Vi har også gode avtaler med sentrumsnære hoteller til 795,- for enkeltrom og 995,- for dobbeltrom per natt. Mer informasjon om overnattingsmuligheter på skole og hotellavtaler finner du ved å klikke her.

Hvem kan delta?

For å delta som individuell deltager i SM eller SC må man være student. Dette vil si at semesteravgift må være betalt, og at man har gyldig studentbevis som kan fremvises ved akkreditering. 25% av deltakerne på et lag under SM kan være ikke-studenter, og 50% av deltakerne på et lag under SC kan være ikke-studenter. Ellers er det et felles krav om at man må være medlem i et studentidrettslag som er medlem hos NSI. Aldersgrensen for å delta på SL BC16 er 18 år.

I hvilke idretter kan man delta med lag som er mixed?

Under Studentlekene Bergen Challenge 16 er det kun i kanonball og ultimate frisbee det avvikles studentcup for mixlag.

Er det mulig å delta i flere idretter?

Som individuell deltaker kan man kombinere:

  • Crossfit - Motbakkeløp
  • Motbakkeløp – Halvmaraton
  • Dødsing – Svømming
  • Stup – Svømming
  • Stup – Dødsing
  • Sykkel – Motbakkeløp

Det er ikke mulighet for å kombinere lagidretter med individuelle idretter, og som enkeltperson er det ikke mulig å delta på flere lag eller i mer enn én idrett

Hva er forskjellen mellom studentmesterskap (SM) og studentidrettscup (SC)?

Forskjellen mellom SC og SM er at man som vinner av SC ikke har rett til å kalle seg Norsk Studentmester i den aktuelle idretten, og det fører heller ikke til at man kvalifiserer seg til et eventuelt EM for studenter. SC arrangeres ofte i idretter som er i etableringsfasen, og kravene til arrangementene er ikke like strenge som for SM.

Hvilke sosiale arrangementer skjer i sammenheng med studentlekene?

På Studentlekene Bergen Challenge 2016 får du være med på en storslått åpningsseremoni, festivalcamp på Festplassen i Bergen under hele arrangementet, aulashow på NHH, samt en storslått bankett. Mer om kulturtilbudet under SL BC16 finner du ved å klikke her.

Hvordan kommer man seg rundt til de ulike arenaene?

Bergen har et godt kollektivtilbud, og det er enkelt å komme seg fra sted til sted. Busser og ruteinformasjon til hver av hallene vil bli lagt ut. Vi kan anbefale å laste ned appen «Skyss billett». Kjøp av 7-dagers billett vil trolig være det billigste alternativet for hele oppholdet. Ved å laste ned appen «Flybussen Bergen billett» vil du få 15% på billetten til og fra Flesland.

Er det mulig å melde seg av og få full refusjon?

Dersom man melder seg av innen 1. august, får man full refusjon. Ved avmelding mellom 1. august og 1. oktober vil man få halve beløpet refundert.