BC-show

Har du enda ikke skaffet deg billett til BC-showet «Bli best»? Da har du siste mulighet i dag! Det er satt opp ekstra show med innslipp 1900, hvor vi gjentar braksuksessen fra Studentlekene Bergen Challenge 2014.

Billetter får du i idrettshallene og Festivalcampen, og hvis det fortsatt er ledige plasser, er det mulig å kjøpe i døra.

Som deltaker av Studentlekene Bergen Challenge kan du oppleve hvordan det er å være NHH-student for en kveld. ”Natta, Norge” med Seltzer i spissen ble nektet adgang til skolens aller helligste lokale, nemlig Aulaen. Dette er en gyllen mulighet til å få innsikt i hva riksdekkende TV ikke får dekke. Det viktigste er kanskje ikke å hente hjem gullmedaljen i ”dødsing” eller ”ultimate frisbee”, men å vinne festen.

Gjennom oppveksten har de fleste av oss tilpasset ambisjonsnivået noe når det kommer til å prestere i idrettssammenheng. For hvordan gikk det egentlig med barndomsdrømmen om å bli den neste Michael Jordan, Serena Williams eller Bjørn Dæhlie? Er det andre ting vi har blitt gode til i stedet, eller har vi bare slått oss til ro med å være dårligere? Dette er tema vi vil ta opp, og når vi blander det sammen med et strålende publikum, kanskje noe i baren for de som tenker å være best på fest, ja da må rett og slett dette også bli best.

Når showet er ferdig vandrer man ned til kjelleren, hvor Baluba stiller opp diverse drikkeleker og sørger for god stemning utvoer kvelden. Kjelleren er det største, og beste, utestedet i Bergen. Den har alt fra store ”kokerom” til mindre intime rom. Nærmer festen seg bristepunktet, så fortvil ikke, det finnes nemlig alkoholfrie rom for å slappe av og lade batteriene. Dette kommer til å bli en minnerik kveld. Vi sees!

Innslipp – 1900 og 2130

Billetter – Idrettshallene, Festivalcampen