– Bergen er en utrolig bra by med masse liv og røre

Les intervju med baseball-ansvarlig, Anders Pedersen.

Hvorfor er du med på å arrangere SLBC 2016?
– Først og fremst hadde jeg lyst til å bidra med å promotere studentsport. Jeg brenner selv for Baseball, og ønsker å sette denne idretten på kartet i Norge. Studentlekene Bergen Challenge er en av få arenaer hvor man har muligheten til å delta på et Baseball-arrangement. I tillegg er det sosiale rundt arrangementene verdt å få med seg!

Hvorfor vil du anbefale folk å følge med på Baseballarrangementet?
– Baseballentusiaster er, som jeg nevnte tidligere, en sjelden rase i Norge, og man får vanligvis ikke muligheten til å oppleve sporten «live». Dette er dermed en unik mulighet til å få oppleve en spennende idrett litt utenom det vanlige.

Hvilke andre idretter kommer du til å rette din oppmerksomhet mot?
– Jeg kommer til å følge med på de idrettene jeg vanligvis ikke ser. Jeg tenker særlig da særlig på sporter som fekting, rugby osv.

SLBC er jo mye mer enn bare idrett, og det skal være ulike utenomsportslige arrangementer. Hvilke av disse gleder du deg mest til?
– Jeg gleder meg mest til banketten, en feiring man sent vil glemme!

Mange kommer fra fjernt og nær for å ta turen over til Vestlandets studentperle. Hvilke severdigheter vil du anbefale de tilreisende?
– Bergen er en utrolig bra by med masse liv og røre. Dette kommer man hvertfall til å merke mye av når det kommer hundrevis av studenter for å delta og oppleve Studentlekene Bergen Challenge. Ingenting er bedre enn å ta seg en kald pils på Bryggen for å avslutte dagen.