Fredagen i Bergen Challenge er dagen hvor alt virkelig starter. Vi dro til ADO og Ulriken for å få med oss svømming og motbakkeløp, før turen gikk til Aulaen på NHH for å overvære årets BC-show.

Les mer

Torsdag var det duket for de første kampene i årets Bergen Challenge i blant annet Volleyball. Det ble også arrangert aktivitetsdag for flyktningeungdom for første gang, og vi tok turen innom for å se hvordan det gikk for seg. Til slutt bød dagen på åpningsseremoni, med det som må sies å være intet mindre enn et fantastisk fyrverkeri.

Les mer

Fredag kveld er det duket for quiz med Fin Gnatt i Festivalcampen. Som en oppvarming til konkurransen tok vi en rask prat med hovedpersonen selv.

Les mer
Har du enda ikke skaffet deg billett til BC-showet «Bli best»? Da har du siste mulighet i dag! Det er satt opp ekstra show med innslipp 1900, hvor vi gjentar braksuksessen fra Studentlekene Bergen Challenge 2014.
Les mer
Byen mellom de syv fjell, bedre kjent som Bergen, er for de fleste kjent for sitt særegne folkeslag, strålende vær og buekorpsenes muntre oppvisning. Men hva er det som egentlig gjør Bergen til Norges navle?
Les mer
Page 1 of 2