På lørdag var det klart for sluttspill og finaler. Vi tok turen for å se hvordan det gikk for seg i Ultimate Frisbee, cheerleading, sjakk, stup og dødsing. Det ble også avholdt en aktivitetsdag for barn i Festivalcampen på formiddagen.

Les mer

Fredagen i Bergen Challenge er dagen hvor alt virkelig starter. Vi dro til ADO og Ulriken for å få med oss svømming og motbakkeløp, før turen gikk til Aulaen på NHH for å overvære årets BC-show.

Les mer

Torsdag var det duket for de første kampene i årets Bergen Challenge i blant annet Volleyball. Det ble også arrangert aktivitetsdag for flyktningeungdom for første gang, og vi tok turen innom for å se hvordan det gikk for seg. Til slutt bød dagen på åpningsseremoni, med det som må sies å være intet mindre enn et fantastisk fyrverkeri.

Les mer

Fredag kveld er det duket for quiz med Fin Gnatt i Festivalcampen. Som en oppvarming til konkurransen tok vi en rask prat med hovedpersonen selv.

Les mer
Har du enda ikke skaffet deg billett til BC-showet «Bli best»? Da har du siste mulighet i dag! Det er satt opp ekstra show med innslipp 1900, hvor vi gjentar braksuksessen fra Studentlekene Bergen Challenge 2014.
Les mer
Page 1 of 2